NEW Шафранка / Сафлора - семена

Сафлората е едногодишна билка и подправка, смята се, че лекува нервност, сърдечно-съдови заболявания, артрит, спондилоза и стерилитет и при двата пола. Семената на сафлората се ползват за получаване на олио. Олиото от сафлора е много полезно за предпазване на хората от коронарни заболявания.


Сафлорът расте до 80 см височина. Тя произвежда твърди твърди издънки и топчета с форма на оранжево, жълто или бяло, които се развиват от юли до август. Сафлорът обикновено се използва като изрязано цвете и е чудесен избор за сухи цветя.

Отглеждане: семената семена директно в почвата в редове в 25-30cm интервали от март до април. Семената покълват за 10 до 14 дни. След фазата на покълване, засадете растенията в редове с разстояние 15см. Младите растения се нуждаят от редовно хранене. Цветовете могат да бъдат отрязани в различни фази на растеж.


  • Цената е за 1 опаковка 

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!
    Лош           Добър

Доставките се осъществяват с куриерска фирма Еконт Експрес.
Тарифите за доставка са следните:

  • До офис на Еконт Експрес - 5.50 лв.
  • До посочен от вас адрес, при наличен офис на Еконт Експрес в населеното място - 6.90 лв. 
  • До посочен от вас адрес в по-малки населени места, без наличен офис на Еконт в населеното място - цената за доставка се определя според тарифите на куриера.
  • Ако стойността на поръчка ви е равна или надвишава 99 лв. получавате безплатна доставка до офис на Еконт! (доставката до адрес си остава 6.90 лв) 

Заплащането се извършва при доставка с Пощенски паричен превод(ППП). Ще ви бъде издаден фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Фискалният документ замества касовата бележка.Приблизителното време за доставка обикновено е между 1-4 работни дни, като ще направим всичко възможно да получите поръчката си на следващия работен ден.

Ако сте поръчали продукт, който не е наличен, ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.

Пратката се изпраща с наложен платеж, като стойността на наложения платеж е сумата на поръчката.

Съветваме ви, при получаване на поръчката си, винаги да отваряте и проверявате пред куриера дали всички стоки са здрави. При установяване на повредена стока, трябва да съставите протокол за повреда, в присъствието на куриера. Само по този начин имате възможност да докажете, че стоката е била повредена по време на транспортирането, за да бъде заменена с нова.

Шафранка / Сафлора - семена

Поръчайте и на  0888814933

  • Модел: 54060624
  • Наличност: В наличност
  • 9.80 лв.