Условия за ползване

Общи условия за ползване на услугите на drebolii.com

ВНИМАНИЕ! Моля внимателно прочетете тези условия, преди да използвате този уеб сайт. Ако използвате този уеб сайт се счита, че приемате и сте съгласни с тези условия. Ако НЕ ПРИЕМАТЕ тези условия, моля не използвайте този уеб сайт.

Настоящите УСЛОВИЯ уреждат взаимоотношенията между МОБИ 04 ЕООД (наричан по-долу drebolii.com) от една страна и Потребителите на електронни (Интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн drebolii.com и поддомейните му (наричани за краткост Сайт), както и отношенията със същите, когато използват информационните и търговски услуги предлагани от МОБИ 04 ЕООД (наричани за краткост Услуги).

Тези условия обвързват всички потребители. С натискането на всеки един обект, линк или бутон разположени на страниците на drebolii.com (с изключение на линка към настроящите Общи условия) Потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва настоящите Общи условия.

МОБИ 04 ЕООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление: гр. Ямбол 8600, община Ямбол,  ул. Граф Игнатиев 94, ЕИК 205587646

1. Условия за използване на Сайта на drebolii.com

Потребителят разбира и приема обстоятелството, че информационните услуги и Сайта се предоставят "във вида, в който са" и това, че drebolii.com не поема никаква отговорност за навременността, изтриването и невъзможността да бъде доставена информация относно завършени поръчки на Потребителя, негови или на други Потребители мнения и оценки за продукти, информация за не налични продукти, както и за нанесени щети, пропуснати ползи и други вреди, настъпили след, в резултата на или поради използване (или пък невъзможност за използване поради технически проблеми, профилактика, решения на администратора и др.) на Сайта. В случай, че в следствие на използването на този Сайт или материали от него доведе до възникването на вреди, за които е необходим ремонт или поправка на оборудване или информация Потребителят поема цялата отговорност и всички разходи, свързани с отстраняването на нанесените вреди.

2. Правила за използване на сайта

МОБИ 04 ЕООД, като създател и собственик на този Сайт drebolii.com ви дава право да зареждате и разглеждате всички материали, които са публикувани в този Сайт само за лична употреба с нетърговска цел, при условие че спазвате и се съобразявате с всички авторски права и съответните означения. Не се разрешава материалите на този Сайт да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този Сайт материали в други сайтове е забранена. Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

3. Права и отговорности на страните

Материалите и услугите в този Сайт са ограничени само до посочените условия за тях без да се осигуряват каквито и да е гаранции вкл. търговски и целеви. Задълженията на drebolii.com по отношение на продуктите и услугите, които се предлагат в този Сайт се управляват от съответните споразумения с вносителите и/или дистрибуторите на предстаяните продукти и нищо в този Сайт не може да ги промени. Drebolii.com има право по всяко време и без предупреждение на прави промени в публикуваните материали, услуги и цени. Някои от публикуваните материали може да бъдат остарели, като drebolii.com не поема отговорност да ги актуализира. Част от информацията публикувана в този Сайт е възможно да се отнася до продукти, услуги или програми, които не се предлагат и не са достъпни във Вашата страна. За повече информация за наличните продукти се свържете с нас на посочените контакти.

4. Използване на софтуер

Наличният Софтуер, който е достъпен чрез публикувани препратки от този Сайт е под закрилата на авторското право и е собственост на съответните производители и/или техните доставчици и партьори. Моля преди употребата на софтуера се запознайте с условията за ползване определени от неговите собственици.

5. Информация от потребителите

Съобразно Закона за защита на личните данни, Потребителят има право на достъп до собствените си Лични данни, които е въвел или са станали достояние на drebolii.com при ползване от него на Сайта, както и на поправка на тези Лични данни.

Приемайки настоящите условия Потребителите изрично се съгласяват предоставените от тях Лични данни (включително избраните потребителско име и парола) да бъдат обработвани от drebolii.com по електронен път при доставка на поръчани стоки или услуги и при необходимост от помощ от служител на drebolii.com

Всички доброволно предоставени от Потребителя Лични данни и други Данни, които го идентифицират в процеса на ползване на Сайта се съхраняват, обработват и използват от drebolii.com за целите на поддръжка на определени функционалности на предлаганите услуги и за целите на рекламата на стоки и услуги предлагани на Сайта.

drebolii.com изрично уведомява Потребителя, че предоставените от Потребителя Лични данни не се отстъпват на трети лица за рекламни и промоционални цели.

drebolii.com си запазва правото да използва IP адресите и други данни на Потребителите за разкриване идентичността им в случаите, когато това е необходимо в изпълнение на закона, юридически процедури или за да се спазят настоящите условия.

6. Мнения за стоки

В страниците на този Сайт е предвидена възможност потребителите да публикуват мнения относно предлаганите стоки. drebolii.com не поема по никакъв начин и при никакви обстоятелства отговорност за верността на публикуваната информация и коректността и отговорността на потребителите публикували мненията. Отговорност за верността на публикуваната информация се носи изцяло от потребителите, които са публикували информацията. drebolii.comси запазва правото да изтрива мнения, които не са по темата или не са на Български език. При проблеми и жалби, използвайте формата за връзка с нас.

7. Препратки към други Web сайтове собственост на трети лица

Наличните препратките от този Сайт към Web сайтове собственост на трети лица са предоставени единствено и само за ваше удобство. Ако използвате тези препратки, вие ще излезнете от този сайт. drebolii.com не контролира тези сайтове и не поема никаква отговорност за никой от тях или тяхното съдържание. По този начин drebolii.com по никакъв начин не налага и не препоръчва тези сайтове на трети лица , нито информацията публикувана в тях. При посещението си в някои от тези сайтове, Вие правите това изцяло на своя отговорност и на свой риск.

8. Препратки към този Сайт

Вие Можете да създавате препратки към този Сайт от други сайтове, но само според като приемете условия на drebolii.com . За повече информация по този въпрос, моля да се свържете с нас на посочените координати.

Сайт с препратка към drebolii.com трябва да отговаря на следните условия:

 • може да сочи към съдържание на drebolii.com, но не и да го копира;
 • не трябва да създава рамки на браузъра или граници около съдържание на drebolii.com;
 • не трябва да посочва неявно, че drebolii.com налага или препоръчва него или продуктите му;
 • не трябва да дава невярна информация за продуктите или услугите на drebolii.com
 • не трябва да съдържа информация, която може да се определи като неподходяща, обидна или спорна, а само информация, подходяща за всички възрастови групи

9. Търговски марки

Всички изполвани имена, знаци и символи на продукти публикувани в този сайт са търговски марки или са защитени от автрорското право, които са притежание на техните собственици.

10. Представяни стоки и услуги на Сайта

В страницата на всяка стока представена в Сайта са посочени цената, основните характеристики на стоката и допълнителна информация целяща подпомагането на направата на информиран избор при покупката на продукта.

drebolii.com си запазва правото да публикува имена, модели и друга информация за стоки на Английски език, когато:

 • Съществува опасност с преводът и да се изгуби ценна информация относно характеристиките на стоката;
 • Няма общоприета еднозначна терминология на Български език;

Всички посочени на сайта цени са в Лева с включен ДДС. В случай, че стоката има няколко модификации, на страницата и са посочени цените за всяка от модификациите.

В случай, че стоката не попада в промоционална програма, която е изрично посочена се начислява цена за доставка. Цената за доставка зависи от избраният от Потребителя начин. drebolii.com си запазва правото да калкулира по-ниска цена за доставка при поръчката на стоката.

11. Закупуване на стока и/или услуга, представена в drebolii.com

Потребителят има право да поръчва стоки и услуги представяни от drebolii.com . При правене на поръчката Потребителят има право да избере стоките и количеството им, начинът и сроковете за доставка според предложените на Сайта варианти.

По всяко време преди завършването на Поръчката Потребителят има право да променя избраните от него стоки и услуги.

При направа на поръчка на Сайта Потребителят влиза в договорни отношения със drebolii.com, касаещи конкретната покупка и покрити от настоящите Общи условия, поръчката се смята за направена:

 • за потребители пазаруващи за пръв път - при потвърждаване на направената поръчка следвайки инструкциите в Сайта;
 • за потребители пазаруващи повече от веднъж - при направата на поръчка;

drebolii.com има правото да променя цените по свое усмотрение, по всяко време без да дължи предварително уведомяване на Потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената която е била посочена на сайта по време на правене на поръчката, независимо дали е по-ниска или по-висока от настоящата.

12. Доставка на закупени стоки

Доставката на поръчаните стоки се извършва по избраният от Потребителя начин и според посочените срокове.

drebolii.com си запазва правото да удължава посочените срокове с до 7 дни без да информира предварително Потребителят, и да удължава сроковете над 7 дни с предварителното удобрение от страна на Потребителя. drebolii.com си запазва правото да променя подизпълнителя извършващ доставката без да предупреждава предварително Потребителя стига това да не променя начина на доставка.

13. Плащане на закупени стоки и услуги.

При плащане при получаване на поръчаните стоки и услуги Потребителят се задължава да депозира в момента на доставката на drebolii.com или на неговият представител извършващ доставката пълната стойност на доставяната поръчка. В случай, че в едноседмичен срок от датата на доставка Потребителят се откаже частично или изцяло от закупените стоки drebolii.com се задължава да възстанови частично или изцяло депозираната сума. В случай, че потребителят не се откаже от закупените стоки или услуги drebolii.com автоматично приема направения депозит като плащане на поръчаните стоки или услуги.

14. Отказ от закупена стока.

Потребителят има право да се откаже от една или повече от поръчаните стоки в 14 дневен срок от получаване на поръчката в случай, че дадената стока е във вида, в който е доставена, ако е опакована - (опаковката на пратката може да бъде отваряна) и не е нарушавана целостта на евентуални пломби и етикети целящи да установят разопаковането или употребата на стоката.

При констатация на дефектна стока и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, drebolii.com се ангажира тя да бъде подменена с нова съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител или да бъде възстановена депозираната за стоката сума, съгласно чл.55 от ЗЗП, считано от датата, на която Потребителя е упражнил правото си на отказ. Транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на drebolii.com. 

15. Гаранционно обслужване

С всяка поръчка за стоки подлежащи на гаранционно обслужване drebolii.com издава надлежна гаранционна карта с данните на стоката и гаранционните срокове.

Гаранцията губи валидност:

 • при изгубена гаранционна карта;
 • при опит за ремонт от неоторизиран от drebolii.com сервиз;
 • при повреди причинени от неправилна експлоатация;
 • при нарушаване на физическата цялост на изделието;
 • при химическо, електрическо или друго въздействие несвързано с нормалната експлоатация на продукта;

Гаранцията не покрива компоненти на продукта с ограничен срок на годност (батерии,консумативи и др.). Гаранционното обслужване се извършва от drebolii.com, при наличие на пълна документация и окомплектовка на изделието.

16. Общи бележки

Предвид международния характер на мрежата Интернет и че drebolii.com е свързан с тази мрежа, drebolii.com не гарантира, че потокът информация към и от drebolii.com няма да бъде следен и записван от трети страни, освен в случаите, в които се използва SSL (криптирана връзка), при която защитата на връзката се осъществява, съгласно международния SSL сертификат.

drebolii.com управлява този Сайт от офиса си в гр. Ямбол, България. drebolii.com не декларира, че материалите или услугите в този Сайт са подходящи или достъпни извън България и съответно достъпът до тях от територии, където съдържанието им е незаконно, е забранен.

drebolii.com може да променя тези Условия по всяко време, като след промяната актуализира датата на публикация. През известен интервал от време ние Ви препоръчваме да посещавате тази страница, за да преглеждате актуалните в момента Условия, защото те са обвързващи за Вас.