Астра, ниска - семена

Астра - ниска, удивително разнообразие и по баграта на съцветието и по височината.


Обича светлината и не понася излишна влажност.

Едногодишните астри са едни от най-обичаните цветя в нашите градини. Освен, че са изключително красиви, са и лесни за отглеждане. Семената им поникват само за няколко дни при около 20 градуса. 

Подходящи за вашата градина, алпинеум, зимна градина или тераса. Характерно за този невероятен сорт е именно компактната форма и размери - до 20 см височина. Това превръща ниските Астри в идеален сорт за създаване на различни цветни килими, рекламни надписи от цветя, изграждане на цветни фигури. Наречени още богородички и калистефос. Едно от най-красивите и широко застъпени в градината цветя.Удивително разнообразие и по баграта на съцветието. Обича светлината и не понася излишна влажност. Добре им се отразява подхранването с минерални торове.


  • Пакет от 150 бр. семена / 0.3 гр
  • Произход: Германия
  • Цената е за 1 пакет / 170 бр. семена

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!
    Лош           Добър

Доставките се осъществяват с куриерска фирма Еконт Експрес.
Тарифите за доставка са следните:

  • До офис на Еконт Експрес - 5.50 лв.
  • До посочен от вас адрес, при наличен офис на Еконт Експрес в населеното място - 6.90 лв. 
  • До посочен от вас адрес в по-малки населени места, без наличен офис на Еконт в населеното място - цената за доставка се определя според тарифите на куриера.
  • Ако стойността на поръчка ви е равна или надвишава 99 лв. получавате безплатна доставка до офис на Еконт! (доставката до адрес си остава 6.90 лв) 

Заплащането се извършва при доставка с Пощенски паричен превод(ППП). Ще ви бъде издаден фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Фискалният документ замества касовата бележка.Приблизителното време за доставка обикновено е между 1-4 работни дни, като ще направим всичко възможно да получите поръчката си на следващия работен ден.

Ако сте поръчали продукт, който не е наличен, ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.

Пратката се изпраща с наложен платеж, като стойността на наложения платеж е сумата на поръчката.

Съветваме ви, при получаване на поръчката си, винаги да отваряте и проверявате пред куриера дали всички стоки са здрави. При установяване на повредена стока, трябва да съставите протокол за повреда, в присъствието на куриера. Само по този начин имате възможност да докажете, че стоката е била повредена по време на транспортирането, за да бъде заменена с нова.

Астра, ниска - семена

Поръчайте и на  0888814933

  • Модел: 51240321
  • Наличност: В наличност
  • 2.70 лв.