Кученца ниски - семена

Заради интересната форма на цветчетата кученцето е известно още с много други наименования - антиринум, лъвска муцунка или зейка.

Тръбестите цветове, които се отварят, като се притиснат с пръсти отстрани са обагрени в различни цветове – червено, бяло, розово, оранжево, жълто или лилаво.
Това красиво цвете се среща като диворастящ вид в три континента, които могат да се смятат за негова родина - Азия, Северозападна Африка и Европа.
Кученцето е едногодишно растение, подходящо е за лехи, сандъчета на балкони. На височина достига до 50 см с класове тръбести цветове, които се отварят като се стиснат.
 Кученцето е наречено още антиринум, зейка или лъвска муцунка, заради формата на цветчетата му. Те са тръбести и се отварят като се стиснат с пръсти. На цвят са бели, жълти, червени, оранжеви, розови, лилави. На височина достига до 50 см. Отглежда се в почва с добри дренажни свойства. Вирее най-добре на ярко слънце. Полива се умерено.

 • Успешно се отглежда в кашпи и саксии на балкони и тераси
 • Пакет от 4900 бр. семена / 0.3 гр
 • Произход: Италия 
 • Цената е за 1 пакет / 4900 семена

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!
    Лош           Добър

Доставките се осъществяват с куриерска фирма Еконт Експрес.
Тарифите за доставка са следните:

 • До офис на Еконт Експрес - 5.50 лв.
 • До посочен от вас адрес, при наличен офис на Еконт Експрес в населеното място - 6.90 лв. 
 • До посочен от вас адрес в по-малки населени места, без наличен офис на Еконт в населеното място - цената за доставка се определя според тарифите на куриера.
 • Ако стойността на поръчка ви е равна или надвишава 99 лв. получавате безплатна доставка до офис на Еконт! (доставката до адрес си остава 6.90 лв) 

Заплащането се извършва при доставка с Пощенски паричен превод(ППП). Ще ви бъде издаден фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Фискалният документ замества касовата бележка.Приблизителното време за доставка обикновено е между 1-4 работни дни, като ще направим всичко възможно да получите поръчката си на следващия работен ден.

Ако сте поръчали продукт, който не е наличен, ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.

Пратката се изпраща с наложен платеж, като стойността на наложения платеж е сумата на поръчката.

Съветваме ви, при получаване на поръчката си, винаги да отваряте и проверявате пред куриера дали всички стоки са здрави. При установяване на повредена стока, трябва да съставите протокол за повреда, в присъствието на куриера. Само по този начин имате възможност да докажете, че стоката е била повредена по време на транспортирането, за да бъде заменена с нова.

Кученца ниски - семена

Поръчайте и на  0888814933

 • Модел: 31260321
 • Наличност: В наличност
 • 2.30 лв.