NEW Градински щипки за растения, 20 броя

Градински щипки за растения - скоби за фиксиране 

Защитете растенията от огъване и счупване, придържайки стъблата с градинарски щипки за растения и цветя. Създадени специално да поддържат правилния растеж на вашите култури. Едно чудесно допълнение към вашите градински инструменти с грижа за растенията. Клипсовете са универсални и може да се използват за връзване домати, краставици, цветя и всякакъв тип култури с тънки стебла, които имат нужда от поддържане на стеблото.

Щипките се използват често в градината или у дома за растения, които тепърва израства и са с крехки стебла. Клипсовете ги фиксират сигурно към колче или въже и по този начин ги защитават от нараняване, изкривяване и счупване на стеблото.

Градинарските щипки за поддържане на стебла най-често намират приложение за връзване на домати и краставици, но намират и широко приложение в различен тип оранжерийни или саксийни растения.


Те са под формата на клипси, като от едната страна имат фиксатори или кукички, които могат да се закачат за растението, а от другата страна имат плоска част, която се захваща за канап, въже или колче за да държи растението в правилната позиция.

 • Зелен цвят
 • Материал: PP
 • Използват се за закрепване на растението към стълба, осигурявайки здравословния му растеж.
 • Предпазват растенията от силни ветрове, предотвратявайки наранявания и счупвания.
 • За многократна употреба, устойчиви на неблагоприятни климатични условия.
 • Комплектът съдържа 20 градински скоби- 10 големи и 10 малки

Цената е за комплект от 20 броя.

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!
    Лош           Добър

Доставките се осъществяват с куриерска фирма Еконт Експрес.
Тарифите за доставка са следните:

 • До офис на Еконт Експрес - 5.90 лв.
 • До посочен от вас адрес, при наличен офис на Еконт Експрес в населеното място - 6.90 лв. 
 • До посочен от вас адрес в по-малки населени места, без наличен офис на Еконт в населеното място - цената за доставка се определя според тарифите на куриера.
 • Ако стойността на поръчка ви е равна или надвишава 99 лв. получавате безплатна доставка до офис на Еконт! (доставката до адрес си остава 6.90 лв) 

Заплащането се извършва при доставка с Пощенски паричен превод(ППП). Ще ви бъде издаден фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Фискалният документ замества касовата бележка.Приблизителното време за доставка обикновено е между 1-4 работни дни, като ще направим всичко възможно да получите поръчката си на следващия работен ден.

Ако сте поръчали продукт, който не е наличен, ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.

Пратката се изпраща с наложен платеж, като стойността на наложения платеж е сумата на поръчката.

Съветваме ви, при получаване на поръчката си, винаги да отваряте и проверявате пред куриера дали всички стоки са здрави. При установяване на повредена стока, трябва да съставите протокол за повреда, в присъствието на куриера. Само по този начин имате възможност да докажете, че стоката е била повредена по време на транспортирането, за да бъде заменена с нова.

Градински щипки за растения, 20 броя

Поръчайте и на  0888814933

 • Модел: 49200624
 • Наличност: В наличност
 • 6.90 лв.

Етикети: щипки, растения