-27% Постелка за пикник

Постелка за пикник, къмпинг или палатка.

Пикникът е начин за освобождаване на натрупаното напрежение. Той ще ви даде възможност да се докоснете до природата и то с минимални усилия.

Затова определете ден и час, поканете приятелите си и съставете списък с всичко необходимо. 

Задължителни за пикник са покривките и одеалата, на които да сложите трапезата. Вземете ги дори, ако сте избрали място с беседка, защото неминуемо след обилния обяд, ще ви се прииска да полегнете. Ние ви предлагаме тази компактна, лека и удобна за носене постелка. Основа е водоустойчива от EPE, която осигурява много добра изолация от земята и може да се поставя дори и върху мокра трева.

Пикник постелката е подходяща за използване, когато прекарвате време на открито с приятели или семейството. Пикник постелката е незаменим аксесоар по време на пикници, екскурзии сред природата или на плажа.

 • Одеало за пикник, сгъваемо - във форма на чанта.
 • Компактно, леко и удобно за носене.
 • Размер: 150 х 180 см.

* Различни цветове и модели, които се изпращат на случаен принцип в зависимост от наличността на склад.

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!
    Лош           Добър

Доставките се осъществяват с куриерска фирма Еконт Експрес.
Тарифите за доставка са следните:

 • До офис на Еконт Експрес - 5.50 лв.
 • До посочен от вас адрес, при наличен офис на Еконт Експрес в населеното място - 6.90 лв. 
 • До посочен от вас адрес в по-малки населени места, без наличен офис на Еконт в населеното място - цената за доставка се определя според тарифите на куриера.
 • Ако стойността на поръчка ви е равна или надвишава 99 лв. получавате безплатна доставка до офис на Еконт! (доставката до адрес си остава 6.90 лв) 

Заплащането се извършва при доставка с Пощенски паричен превод(ППП). Ще ви бъде издаден фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Фискалният документ замества касовата бележка.Приблизителното време за доставка обикновено е между 1-4 работни дни, като ще направим всичко възможно да получите поръчката си на следващия работен ден.

Ако сте поръчали продукт, който не е наличен, ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.

Пратката се изпраща с наложен платеж, като стойността на наложения платеж е сумата на поръчката.

Съветваме ви, при получаване на поръчката си, винаги да отваряте и проверявате пред куриера дали всички стоки са здрави. При установяване на повредена стока, трябва да съставите протокол за повреда, в присъствието на куриера. Само по този начин имате възможност да докажете, че стоката е била повредена по време на транспортирането, за да бъде заменена с нова.

Постелка за пикник

Поръчайте и на  0888814933

 • Модел: DRB445
 • Наличност: В наличност
 • 29.70 лв.
 • 21.60 лв.

Етикети: Постелка, пикник