NEW Фонтан, Буда

Светещ фонтан, Буда с лотос в ръка.

Пред вас е любимия фонтан на привържениците на фън шуй.

Използва се за привличане на богатство и просперитет в къщата. Водата се смята за източник на жизненоважна енергия Ци и символ на парите. Ето защо, този фонтан ще привлече здраве, благополучие и щастие във вашия дом. Поставете го в югоизточната част на апартамента (там се намира зоната на богатството) и резултатът няма да закъснее.

Водата привлича към себе си, близо до нея човек се чувства спокоен и защитен. Фонтана има успокояващ ефект върху психологическото състояние на човек, благоприятен ефект върху здравето и овлажнява въздуха в стаята.

Декоративен фонтан изпълва къщата с уют. Той ще възстанови баланса между Ин и Ян.

Хотей (смеещ се Буда) е един от седемте богове на щастието, комуникацията, забавлението и небрежността. Той също така символизира богатство, благополучие и щедрост.  Смята се, че Хотей е скитащ монах, живял в Китай през 10 век. На въпрос за съдържанието на чантата си той отговори, че там е „целият свят“. По-късно се оказа, че това е Буда.

  • Размери: 30 х 20 х 20 см.
  • Материал: полирезин.

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!
    Лош           Добър

Доставките се осъществяват с куриерска фирма Еконт Експрес.
Тарифите за доставка са следните:

  • До офис на Еконт Експрес - 5.00 лв.

  • До посочен от вас адрес, при наличен офис на Еконт Експрес в населеното място - 6.00 лв. 

  • До посочен от вас адрес в по-малки населени места, без наличен офис на Еконт Експрес в населеното място - 7.00лв.

  • Ако стойността на поръчка ви е равна или надвишава 80 лв. получавате безплатна доставка до офис на Еконт Експрес или доставка до посочен от вас адрес на стойност 0.00 лв..

Заплащането се извършва при доставка с Пощенски паричен превод(ППП). Ще ви бъде издаден фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Фискалният документ замества касовата бележка.

Приблизителното време за доставка обикновено е между 1-3 работни дни, като ще направим всичко възможно да получите поръчката си на следващия работен ден.
Ако сте поръчали продукт, който не е наличен, ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.

Пратката се изпраща с наложен платеж, като стойността на наложения платеж е сумата на поръчката.

Имате възможност да поръчате услугата „Точен час”. За да го заявите, свържете се с нас на тел.:0888814933. Услугата „ Точен час” не е включена в крайната цена на доставката и се заплаща допълнително.

Съветваме Ви, при получаване на поръчката си, винаги да отваряте и проверявате пред куриера дали всички стоки са здрави. При установяване на повредена стока, трябва да съставите протокол за повреда, в присъствието на куриера. Само по този начин имате възможност да докажете, че стоката е била повредена по време на транспортирането, за да бъде заменена с нова.

Благодарим ви, че сте наши клиенти!

Фонтан, Буда

  • Модел: 04110121
  • Наличност: В наличност
  • 53.40 лв.