НОВО Баскетбол с шотове

Баскетбол с шотове е игра с пиене, с която ще се насладите на няколко питиета с приятели, докато се състезавате на мини баскетболното игрище.

Чудесен парти подарък, който по един забавен начин ще повиши градуса на настроението.

Целта на играта  е да вкарате кош, а ако не успеете трябва да изпиете съдържанието на шота си на екс. Колкото повече пропускате, толкова повече повишавате градуса на настроението си и намалявате шанса си за уцелване на коша. В крайна сметка в тази игра губещи няма, защото е създадена само и единствено с цел доброто Ви настроение.

  • Комплектът включва мини игрище със закачена на въженце топка, баскетболно табло с кош и 6 стъклени чашки за шотове с дървен поднос.
  • Шотовете са с височина 4,5 см. и вместимост 15 мл..
  • Игралното поле е с размери: 30 х 24 см., а височината на баскетболния кош е 23 см.

Този подарък е подходящ за купонджии и любители на баскетбола, но е сигурно, че всеки, който играе на тази игра ще се забавлява истински!

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!
    Лош           Добър

Доставките се осъществяват с куриерска фирма Еконт Експрес.
Тарифите за доставка са следните:

  • До офис на Еконт Експрес - 5.00 лв.

  • До посочен от вас адрес, при наличен офис на Еконт Експрес в населеното място - 6.00 лв. 

  • До посочен от вас адрес в по-малки населени места, без наличен офис на Еконт Експрес в населеното място - 7.00лв.

  • Ако стойността на поръчка ви е равна или надвишава 80 лв. получавате безплатна доставка до офис на Еконт Експрес или доставка до посочен от вас адрес на стойност 0.00 лв..

Заплащането се извършва при доставка с Пощенски паричен превод(ППП). Ще ви бъде издаден фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Фискалният документ замества касовата бележка.

Приблизителното време за доставка обикновено е между 1-3 работни дни, като ще направим всичко възможно да получите поръчката си на следващия работен ден.
Ако сте поръчали продукт, който не е наличен, ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.

Пратката се изпраща с наложен платеж, като стойността на наложения платеж е сумата на поръчката.

Имате възможност да поръчате услугата „Точен час”. За да го заявите, свържете се с нас на тел.:0888814933. Услугата „ Точен час” не е включена в крайната цена на доставката и се заплаща допълнително.

Съветваме Ви, при получаване на поръчката си, винаги да отваряте и проверявате пред куриера дали всички стоки са здрави. При установяване на повредена стока, трябва да съставите протокол за повреда, в присъствието на куриера. Само по този начин имате възможност да докажете, че стоката е била повредена по време на транспортирането, за да бъде заменена с нова.

Благодарим ви, че сте наши клиенти!

Баскетбол с шотове

Поръчайте и на  0888814933

  • Модел: 16180919
  • Наличност: В наличност
  • 19.60 лв.