Ластик за глезен Copper Fit

Ластик за глезен Copper Fit

Тази ластик ще ви помогне - независимо дали сте спортист, работник, извършващ тежки натоварвания или по-възрастен човек, който иска да облекчи болката при всекидневните движения.

Copper Fit помага при болки в глезена и скованост на мускулите, като съкращава времето, което е нужно за възстановяването им. Поддържа мускулите затоплени и така намалява напрежението по време на физическо натоварване.
Материалът, от който е изработен, предотвратява изпотяването и съответно болезненото триене при допира с кожата. Лек и удобен, може да се ползва редовно и да помага за по-активния ви живот всеки ден.
Опаковката съдържа 1 бр. ластик за глезен.

 

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!
    Лош           Добър

Доставките се осъществяват с куриерска фирма Еконт Експрес.
Тарифите за доставка са следните:

  • До офис на Еконт Експрес - 4.90 лв.
  • До посочен от вас адрес, при наличен офис на Еконт Експрес в населеното място - 5.90 лв. 
  • До посочен от вас адрес в по-малки населени места, без наличен офис на Еконт Експрес в населеното място - 6.90 лв.
  • Ако стойността на поръчка ви е равна или надвишава 80 лв. получавате безплатна доставка до офис на Еконт Експрес или доставка до посочен от вас адрес на стойност 0.00 лв..

Заплащането се извършва при доставка с Пощенски паричен превод(ППП). Ще ви бъде издаден фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Фискалният документ замества касовата бележка.

Приблизителното време за доставка обикновено е между 1-4 работни дни, като ще направим всичко възможно да получите поръчката си на следващия работен ден.

Ако сте поръчали продукт, който не е наличен, ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.

Пратката се изпраща с наложен платеж, като стойността на наложения платеж е сумата на поръчката.

Съветваме Ви, при получаване на поръчката си, винаги да отваряте и проверявате пред куриера дали всички стоки са здрави. При установяване на повредена стока, трябва да съставите протокол за повреда, в присъствието на куриера. Само по този начин имате възможност да докажете, че стоката е била повредена по време на транспортирането, за да бъде заменена с нова.

Ластик за глезен Copper Fit

Поръчайте и на  0888814933

  • Модел: DRB277
  • Наличност: В наличност
  • 9.90 лв.

Етикети: Ластик, глезен, Copper, Fit