Балансираща гривна

Енергийно - балансираща гривна.

Предлагаме ви модерна и комфортна силиконова гривна, която използва специална холограма за да балансира енергийното поле. Едновременно с това увеличава силата и мускулната еластичност, подобрява баланса и предпазва от радиация и други отрицателни въздействия. Тя ще ви помогне да подобрите общото състояние на организма.

 

Натоварения начин на живот и ежедневния стрес имат отрицателно въздействие върху психическото и физическото здраве. Това води  до постоянна умора, тревожност,

лоша концентрация и памет.


Как работи гривната за енергиен баланс?

Енерго-балансиращата гривна е изработена от силикон, който се разтяга лесно около ръката.  В нея са вградени две холограми, създадени по специална технология. Те излъчват естествени честоти, които се свързват с енергийното поле на човешкото тяло. Този процес започва когато холограмата влезе в контакт с лицето и неговото енергийно поле.

Балансиращата гривна е направено от кислородни йони, инфрачервени лъчи, германиеви електрони и магнитни вълни. Това е причината, благодарение на която се наблюдава благоприятен ефект върху общото здравословно състояние:

 • идеална координация и баланс.
 • увеличаване на мускулната сила и гъвкавост до 30%.
 • по-добър фокус и концентрация.
 • освобождаване от стреса и напрежението.
 • подобряване на гъвкавостта при възрастни хора.
 • по-бързо възстановяване след операция или нараняване.
 • блокиране на вредните лъчения от мобилните телефони.

Днес сме заобиколени от множество електрически уреди, който ни облъчват ежедневно с електромагнитни вълни. Това води до промяна в био магнитното поле на човешкото тяло. Тази балансираща гривна, ще ви помогне да възвърнете естествения баланс на вашето био поле.

* Различни цветове, които се изпращат на случаен принцип в зависимост от наличността на склад.

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!
    Лош           Добър

Доставките се осъществяват с куриерска фирма Еконт Експрес.
Тарифите за доставка са следните:

 • До офис на Еконт Експрес - 4.90 лв.
 • До посочен от вас адрес, при наличен офис на Еконт Експрес в населеното място - 5.90 лв. 
 • До посочен от вас адрес в по-малки населени места, без наличен офис на Еконт Експрес в населеното място - 6.90 лв.
 • Ако стойността на поръчка ви е равна или надвишава 80 лв. получавате безплатна доставка до офис на Еконт Експрес или доставка до посочен от вас адрес на стойност 0.00 лв..

Заплащането се извършва при доставка с Пощенски паричен превод(ППП). Ще ви бъде издаден фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Фискалният документ замества касовата бележка.

Приблизителното време за доставка обикновено е между 1-4 работни дни, като ще направим всичко възможно да получите поръчката си на следващия работен ден.

Ако сте поръчали продукт, който не е наличен, ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.

Пратката се изпраща с наложен платеж, като стойността на наложения платеж е сумата на поръчката.

Съветваме Ви, при получаване на поръчката си, винаги да отваряте и проверявате пред куриера дали всички стоки са здрави. При установяване на повредена стока, трябва да съставите протокол за повреда, в присъствието на куриера. Само по този начин имате възможност да докажете, че стоката е била повредена по време на транспортирането, за да бъде заменена с нова.

Балансираща гривна

Поръчайте и на  0888814933

 • Модел: DRB582
 • Наличност: В наличност
 • 8.60 лв.

Етикети: Балансираща, гривна