НОВО Предпазна мрежа за куче

Предпазна кучешка мрежа за дома

Колкото и да обичаме кучето, има ситуации и места вкъщи, където то не е желателно да има достъп. Спалнята, детската стая или кухнята - някои кътчета в дома са табу. Предпазната мрежа ще загради и ще предотврати достъпа на любимеца ви до помещението.

Монтира много лесно, с помощта на самозалепващи кукички и укрепващи прътове. Поставя се на двете стени, така че да огради пространството и кучето да не може да премине. Също така лесно можете да я махнете, когато разрешите достъпа на любимеца си. 

  • Прикрепва се на гладки повърхности.
  • Комплектът включва 2 броя укрепващи телескопични греди, 4 броя вендузи, 1 брой преградна мрежа
  • Размери: 180 х 80 см.


Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!
    Лош           Добър

Доставките се осъществяват с куриерска фирма Еконт Експрес.
Тарифите за доставка са следните:

  • До офис на Еконт Експрес - 5.00 лв.

  • До посочен от вас адрес, при наличен офис на Еконт Експрес в населеното място - 6.00 лв. 

  • До посочен от вас адрес в по-малки населени места, без наличен офис на Еконт Експрес в населеното място - 7.00лв.

  • Ако стойността на поръчка ви е равна или надвишава 80 лв. получавате безплатна доставка до офис на Еконт Експрес или доставка до посочен от вас адрес на стойност 0.00 лв..

Заплащането се извършва при доставка с Пощенски паричен превод(ППП). Ще ви бъде издаден фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Фискалният документ замества касовата бележка.

Приблизителното време за доставка обикновено е между 1-3 работни дни, като ще направим всичко възможно да получите поръчката си на следващия работен ден.
Ако сте поръчали продукт, който не е наличен, ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.

Пратката се изпраща с наложен платеж, като стойността на наложения платеж е сумата на поръчката.

Имате възможност да поръчате услугата „Точен час”. За да го заявите, свържете се с нас на тел.:0888814933. Услугата „ Точен час” не е включена в крайната цена на доставката и се заплаща допълнително.

Съветваме Ви, при получаване на поръчката си, винаги да отваряте и проверявате пред куриера дали всички стоки са здрави. При установяване на повредена стока, трябва да съставите протокол за повреда, в присъствието на куриера. Само по този начин имате възможност да докажете, че стоката е била повредена по време на транспортирането, за да бъде заменена с нова.

Благодарим ви, че сте наши клиенти!

Предпазна мрежа за куче

Поръчайте и на  0888814933

  • Модел: 13090620
  • Наличност: В наличност
  • 15.80 лв.

Етикети: куче