NEW Подложки за рязане, 4 броя

Гъвкави кухненски дъски за рязане - 4 броя.

Често се случва дъската ви за рязане да е пропита с аромат на лук, чесън или риба...Нали! А когато дойде ред за доматите, ето че те придобиват неприятен аромат, което променя и вкуса им. 

А какво ще кажете, ако точно сега получите сет от цели 4 дъски, които да ви служат за различните типове храни.  

И за да е още по-удобно, дъските са така изработени, че да бъдат пластични и така че съдържанието върху тях да се прехвърля лесно в съдовете.

И понеже знаем, че мястото в кухнята ви е ограничено, ние ще ви ги предложим с тънка като лист дебелина, така че 4 броя дъски ще заемат по-малко място от една - старата ви.


  • Комплектът съдържа 4 броя дъски - различни цветове.
  • Размер на всяка от дъските: 30 х 40 см.
  • Материал: Полипропилен.


Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!
    Лош           Добър

Доставките се осъществяват с куриерска фирма Еконт Експрес.
Тарифите за доставка са следните:

  • До офис на Еконт Експрес - 5.50 лв.
  • До посочен от вас адрес, при наличен офис на Еконт Експрес в населеното място - 6.90 лв. 
  • До посочен от вас адрес в по-малки населени места, без наличен офис на Еконт в населеното място - цената за доставка се определя според тарифите на куриера.
  • Ако стойността на поръчка ви е равна или надвишава 99 лв. получавате безплатна доставка до офис на Еконт! (доставката до адрес си остава 6.90 лв) 

Заплащането се извършва при доставка с Пощенски паричен превод(ППП). Ще ви бъде издаден фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Фискалният документ замества касовата бележка.Приблизителното време за доставка обикновено е между 1-4 работни дни, като ще направим всичко възможно да получите поръчката си на следващия работен ден.

Ако сте поръчали продукт, който не е наличен, ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.

Пратката се изпраща с наложен платеж, като стойността на наложения платеж е сумата на поръчката.

Съветваме ви, при получаване на поръчката си, винаги да отваряте и проверявате пред куриера дали всички стоки са здрави. При установяване на повредена стока, трябва да съставите протокол за повреда, в присъствието на куриера. Само по този начин имате възможност да докажете, че стоката е била повредена по време на транспортирането, за да бъде заменена с нова.

Подложки за рязане, 4 броя

Поръчайте и на  0888814933

  • Модел: 34060624
  • Наличност: В наличност
  • 7.90 лв.

Етикети: дъски, рязане