NEW Писта за топчета Marble Run

Писта за топчета Marble Run.

Сглоби пистата, пусни топчетата и наблюдавай как се спускат по тунелите и вият по спиралите. Тази писта от обаче е по-различна от останалите. 

Играта с нея ще е интересно и забавно преживяване. Многобройните маршрути за топчетата винаги носят изненада. Топчетата ще се скриват и показват, минавайки през зъбните колела ще се завъртат. А стигайки финала ще задействат камбанката.

Детето ще играе докато сглобява писта и ще развива сръчността, въображението и логическото си мислене. А може да сподели играта с приятелче или родителите. Така ще може да развие своята сръчност, логическо мислене и въображение.

Пистата за топчета Marble Run се състои от 93 части.Малчуганите могат да сглобят примерната конструкция, или да изградят изцяло нов модел водени от въображението си. 

  • Материал: Пластмаса.
  • Размери на кутията: 28 х 21 см.

Внимание! Да се употребява само под пряк надзор на възрастен. Съдържа дребни и твърди елементи.
Подходящо за деца над 3 години.
Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!
    Лош           Добър

Доставките се осъществяват с куриерска фирма Еконт Експрес.
Тарифите за доставка са следните:

  • До офис на Еконт Експрес - 5.00 лв.

  • До посочен от вас адрес, при наличен офис на Еконт Експрес в населеното място - 6.00 лв. 

  • До посочен от вас адрес в по-малки населени места, без наличен офис на Еконт Експрес в населеното място - 7.00лв.

  • Ако стойността на поръчка ви е равна или надвишава 80 лв. получавате безплатна доставка до офис на Еконт Експрес или доставка до посочен от вас адрес на стойност 0.00 лв..

Заплащането се извършва при доставка с Пощенски паричен превод(ППП). Ще ви бъде издаден фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Фискалният документ замества касовата бележка.

Приблизителното време за доставка обикновено е между 1-3 работни дни, като ще направим всичко възможно да получите поръчката си на следващия работен ден.
Ако сте поръчали продукт, който не е наличен, ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.

Пратката се изпраща с наложен платеж, като стойността на наложения платеж е сумата на поръчката.

Имате възможност да поръчате услугата „Точен час”. За да го заявите, свържете се с нас на тел.:0888814933. Услугата „ Точен час” не е включена в крайната цена на доставката и се заплаща допълнително.

Съветваме Ви, при получаване на поръчката си, винаги да отваряте и проверявате пред куриера дали всички стоки са здрави. При установяване на повредена стока, трябва да съставите протокол за повреда, в присъствието на куриера. Само по този начин имате възможност да докажете, че стоката е била повредена по време на транспортирането, за да бъде заменена с нова.

Благодарим ви, че сте наши клиенти!

Писта за топчета Marble Run

  • Модел: 58110121
  • Наличност: В наличност
  • 37.70 лв.