Maщерка - семена

Мащерката е многогодишно растение. Свежа или сушена тя е с изключително приятен аромат и се прибавя към супи, дивеч за меса, сирена и супи.

Растението изисква редовно поливане. 

Може да се отглежда на балкони в сандъчета, контейнери и саксии.
Мащерката цъфти със ситни виолетово-розови цветчета, които са изключително богати на етерично масло и ухаят прекрасно. Като всяко нискорастящо тревисто растение, билката може да достигне около 30 см височина. Най-добре се чувства на пряко слънце или силно осветени слънчеви места. В саксия семето на Мащерка (Thymus) може да се засява целогодишно на закрито.

  • Билката може да се отглежда в двора, но също така е подходяща за отглеждане и в сандъчета за билки, които можете да разположите на слънчеви балкони
  • Произход: Германия
  • Цената е за 1 пакет / 5 гр

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!
    Лош           Добър

Доставките се осъществяват с куриерска фирма Еконт Експрес.
Тарифите за доставка са следните:

  • До офис на Еконт Експрес - 4.90 лв.
  • До посочен от вас адрес, при наличен офис на Еконт Експрес в населеното място - 5.90 лв. 
  • До посочен от вас адрес в по-малки населени места, без наличен офис на Еконт Експрес в населеното място - 6.90 лв.
  • Ако стойността на поръчка ви е равна или надвишава 80 лв. получавате безплатна доставка до офис на Еконт Експрес или доставка до посочен от вас адрес на стойност 0.00 лв..

Заплащането се извършва при доставка с Пощенски паричен превод(ППП). Ще ви бъде издаден фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Фискалният документ замества касовата бележка.

Приблизителното време за доставка обикновено е между 1-4 работни дни, като ще направим всичко възможно да получите поръчката си на следващия работен ден.

Ако сте поръчали продукт, който не е наличен, ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.

Пратката се изпраща с наложен платеж, като стойността на наложения платеж е сумата на поръчката.

Съветваме Ви, при получаване на поръчката си, винаги да отваряте и проверявате пред куриера дали всички стоки са здрави. При установяване на повредена стока, трябва да съставите протокол за повреда, в присъствието на куриера. Само по този начин имате възможност да докажете, че стоката е била повредена по време на транспортирането, за да бъде заменена с нова.

Maщерка - семена

Поръчайте и на  0888814933

  • Модел: 04170421
  • Наличност: В наличност
  • 2.40 лв.