NEW Конструктор, Електротехника

Детски комплект за експерименти - конструктор лесна eлектроника за деца.

Конструкторът помага на децата да развият координацията очи-ръце, мисловната дейност и логиката си. Те трябва да свържат електрическите части, при което има и светлинни и звукови ефекти. С тази страхотна игра ги очакват много забавления чрез които неусетно ще научат всичко за електрониката.


Конструирайте верига с цветните електрически елементи за да научите повече за електричеството и как работят електронните уреди с прекрасния комплект за електроника на Kosmos. Благодарение на удобните щракващи елементи всяко дете ще може безопасно и лесно да започне да експериментира с веригата.
Всички елементи са специално проектирани, за да направят изучаването на електрониката забавно и достъпно. Лесно е да се следват монтажните схеми и да се конструират функциониращи вериги, благодарение на ярките цветове и уникалните форми на елементите. Тъй като символите са отпечатани директно на елементите, можете бързо да се запознаете със символите и да се научите да четете верижни диаграми.
С наличните части в комплекта ще можете да си направите у дома 112 експеримента, благодарение и на включеното ръководство с илюстрирани експерименти. 

  • За някои от експериментите са необходими 2 броя батерии АА (не са включени в комплекта).
  • Размери: 33 х 20 х 5 см.
  • Възрастово предназначение: за деца над 8 годишна възраст.

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!
    Лош           Добър

Доставките се осъществяват с куриерска фирма Еконт Експрес.
Тарифите за доставка са следните:

  • До офис на Еконт Експрес - 5.00 лв.

  • До посочен от вас адрес, при наличен офис на Еконт Експрес в населеното място - 6.00 лв. 

  • До посочен от вас адрес в по-малки населени места, без наличен офис на Еконт Експрес в населеното място - 7.00лв.

  • Ако стойността на поръчка ви е равна или надвишава 80 лв. получавате безплатна доставка до офис на Еконт Експрес или доставка до посочен от вас адрес на стойност 0.00 лв..

Заплащането се извършва при доставка с Пощенски паричен превод(ППП). Ще ви бъде издаден фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Фискалният документ замества касовата бележка.

Приблизителното време за доставка обикновено е между 1-3 работни дни, като ще направим всичко възможно да получите поръчката си на следващия работен ден.
Ако сте поръчали продукт, който не е наличен, ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.

Пратката се изпраща с наложен платеж, като стойността на наложения платеж е сумата на поръчката.

Имате възможност да поръчате услугата „Точен час”. За да го заявите, свържете се с нас на тел.:0888814933. Услугата „ Точен час” не е включена в крайната цена на доставката и се заплаща допълнително.

Съветваме Ви, при получаване на поръчката си, винаги да отваряте и проверявате пред куриера дали всички стоки са здрави. При установяване на повредена стока, трябва да съставите протокол за повреда, в присъствието на куриера. Само по този начин имате възможност да докажете, че стоката е била повредена по време на транспортирането, за да бъде заменена с нова.

Благодарим ви, че сте наши клиенти!

Конструктор, Електротехника

  • Модел: 45100121
  • Наличност: В наличност
  • 49.00 лв.

Етикети: Конструктор, Електротехника