Керамичен съд за приготвяне на яйца в микровълнова фурна

Керамичен съд за приготвяне на яйца в микровълнова Egg Tastic.

Направете ароматен и пухкав омлет бързо и лесно в микровълновата с чудесното ни ново предложение Egg Tastic. Керамичният съд за яйца Egg Tastic мигновено циркулира топлината и поддържа температурата на яйцата.

Пригответе топла, питателна закуска дори и в най-натоварените сутрини. Само с помощта на Egg Tastic egg cooker! Без тигани за пържене, шпатули за разбъркване...

С вентилиран капак, осигуряващ перфектната температура за приготвяне на перфектните яйца! С незалепващо покритие, така че не се налага да използвате мазнина като по този начин ще си осигурите здравословно начало за деня.

Подходящ и за приготвяне на ориз.
Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!
    Лош           Добър

Доставките се осъществяват с куриерска фирма Еконт Експрес.
Тарифите за доставка са следните:

  • До офис на Еконт Експрес - 5.00 лв.

  • До посочен от вас адрес, при наличен офис на Еконт Експрес в населеното място - 6.00 лв. 

  • До посочен от вас адрес в по-малки населени места, без наличен офис на Еконт Експрес в населеното място - 7.00лв.

  • Ако стойността на поръчка ви е равна или надвишава 80 лв. получавате безплатна доставка до офис на Еконт Експрес или доставка до посочен от вас адрес на стойност 0.00 лв..

Заплащането се извършва при доставка с Пощенски паричен превод(ППП). Ще ви бъде издаден фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Фискалният документ замества касовата бележка.

Приблизителното време за доставка обикновено е между 1-3 работни дни, като ще направим всичко възможно да получите поръчката си на следващия работен ден.
Ако сте поръчали продукт, който не е наличен, ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.

Пратката се изпраща с наложен платеж, като стойността на наложения платеж е сумата на поръчката.

Имате възможност да поръчате услугата „Точен час”. За да го заявите, свържете се с нас на тел.:0888814933. Услугата „ Точен час” не е включена в крайната цена на доставката и се заплаща допълнително.

Съветваме Ви, при получаване на поръчката си, винаги да отваряте и проверявате пред куриера дали всички стоки са здрави. При установяване на повредена стока, трябва да съставите протокол за повреда, в присъствието на куриера. Само по този начин имате възможност да докажете, че стоката е била повредена по време на транспортирането, за да бъде заменена с нова.

Благодарим ви, че сте наши клиенти!

Керамичен съд за приготвяне на яйца в микровълнова фурна

Поръчайте и на  0888814933

  • Модел: DRB756
  • Наличност: В наличност
  • 16.80 лв.

Етикети: Керамичен, съд, приготвяне, яйца, микровълнова Egg Tastic