NEW Канна микс, семена

Каната е ефектно цвете, което може да краси всеки дом и градина с едрите си цветове.

Ботаническото наименование на тропическото цвете произхожда от гръцкото “Kanna” и означава тръстика. То е дадено поради факта, че стъблата на растението са кухи, като стъблата на тръстиката. Много са имената, с които е позната канната в тропиците на Новия Свят. Наричат я “тръстикова лилия”, “календа”, “индиански сачми”, “английски сачми” и др. 
В семейството на канните има само един род с около 50 вида. Всички те са многогодишни тревисти растения. У нас те се използват като лятноцъфтящи видове за зацветяване на открита селищна среда, като през есента само коренищата им се прибират на закрито.  

Продължителният цъфтеж, устойчивостта му на жега и не на последно място неподатливостта му на болести и вредители, го поставя измежду най-обичаните цветя. Каната предпочита слънчеви и добре дренирани места, за да цъфти обилно. Екзотичното растение е чудесен вариант за начинаещи градинари.

  • Цената е за 1 пакет / 5 броя семена

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!
    Лош           Добър

Доставките се осъществяват с куриерска фирма Еконт Експрес.
Тарифите за доставка са следните:

  • До офис на Еконт Експрес - 5.50 лв.
  • До посочен от вас адрес, при наличен офис на Еконт Експрес в населеното място - 6.90 лв. 
  • До посочен от вас адрес в по-малки населени места, без наличен офис на Еконт в населеното място - цената за доставка се определя според тарифите на куриера.
  • Ако стойността на поръчка ви е равна или надвишава 99 лв. получавате безплатна доставка до офис на Еконт! (доставката до адрес си остава 6.90 лв) 

Заплащането се извършва при доставка с Пощенски паричен превод(ППП). Ще ви бъде издаден фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Фискалният документ замества касовата бележка.Приблизителното време за доставка обикновено е между 1-4 работни дни, като ще направим всичко възможно да получите поръчката си на следващия работен ден.

Ако сте поръчали продукт, който не е наличен, ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.

Пратката се изпраща с наложен платеж, като стойността на наложения платеж е сумата на поръчката.

Съветваме ви, при получаване на поръчката си, винаги да отваряте и проверявате пред куриера дали всички стоки са здрави. При установяване на повредена стока, трябва да съставите протокол за повреда, в присъствието на куриера. Само по този начин имате възможност да докажете, че стоката е била повредена по време на транспортирането, за да бъде заменена с нова.

Канна микс, семена

Поръчайте и на  0888814933

  • Модел: 30270124
  • Наличност: В наличност
  • 4.20 лв.