Гваш бои за рисуване
Комплект от 12 броя бои за рисуване върху стъкло и четка. 

Гваш, също гуаш е вид водна боя от минерален произход, приготвени в разтвор с растителен клей. Той има голяма покривна способност и с него се работи върху хартия.Различава се от акварела по това че е по-гъст и частиците в разтвора са по-едри, както и по съдържанието на тебешир. Особеност и трудност при рисуването с гваш е, че когато той изсъхне, цветпвете изглеждат по-различно, отколкото докато боята е мокра: светлите цветове потъмняват, а тъмните – изсветляват.

През Средновековието гвашът е използван за рисуване на миниатюри. Той е предпочитана техника за художниците от 18 век.

Боите са с наситени цветове, в тубички по 12 ml. Предлагат се в картонена кутия

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!
    Лош           Добър

Доставките се осъществяват с куриерска фирма Еконт Експрес.
Тарифите за доставка са следните:

  • До офис на Еконт Експрес - 5.50 лв.
  • До посочен от вас адрес, при наличен офис на Еконт Експрес в населеното място - 6.90 лв. 
  • До посочен от вас адрес в по-малки населени места, без наличен офис на Еконт в населеното място - цената за доставка се определя според тарифите на куриера.
  • Ако стойността на поръчка ви е равна или надвишава 99 лв. получавате безплатна доставка до офис на Еконт! (доставката до адрес си остава 6.90 лв) 

Заплащането се извършва при доставка с Пощенски паричен превод(ППП). Ще ви бъде издаден фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Фискалният документ замества касовата бележка.Приблизителното време за доставка обикновено е между 1-4 работни дни, като ще направим всичко възможно да получите поръчката си на следващия работен ден.

Ако сте поръчали продукт, който не е наличен, ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.

Пратката се изпраща с наложен платеж, като стойността на наложения платеж е сумата на поръчката.

Съветваме ви, при получаване на поръчката си, винаги да отваряте и проверявате пред куриера дали всички стоки са здрави. При установяване на повредена стока, трябва да съставите протокол за повреда, в присъствието на куриера. Само по този начин имате възможност да докажете, че стоката е била повредена по време на транспортирането, за да бъде заменена с нова.

Гваш бои за рисуване

Поръчайте и на  0888814933

  • Модел: 21130821
  • Наличност: В наличност
  • 13.60 лв.

Етикети: гваш, боя