NEW Екзотични декоративни краставици – микс
Екзотични декоративни краставици – микс 

Предлагаме ви оригинален микс от екзотични, непознати у нас и много атрактивни краставици. Макар да се наричат краставици, те всъщност не са ядливи и се отглеждат с декоративна цел. Растенията са едногодишни. Може да ги засеете в градината, но са подходящи и за отглеждане в саксии на балкона или терасата.

Декоративните краставици образуват дълги, пълзящи стъбла с дължина до 2 м. Това е причината да са предпочитани за засаждане до огради или на беседки и навеси. Ако ще засявате декоративните краставици в градината, задължително им осигурете подпора.

От август до октомври се появяват много интересни плодове. Те са с оригинален външен вид и носят весело настроение. Определено няма да останат незабелязани. Имат различен диаметър и големина, някои са с бодлички други са гладки.

На цвят са различни: зелени, жълти и оранжеви. Краставичките се отглеждат с декоративна цел и не са подходящи за консумация. Използват се за украса. Могат да се изсушат и да се включат в различни декорации на интериора, както и в букети. Като катерливо растение е много подходящо за украсяване на огради, беседки, перголи, тераси, балкони и др.

Декоративните краставици се отглеждат лесно. Не са претенциозни към почвата и виреят почти на всякакъв тип. Не се нуждаят от много поливане, но все пак не е добре да се засушават. Предпочитат слънчеви места. Растението не е зимоустойчиво.

Семената се засяват на закрито през втората половина на IV по 2-3 в саксия или във втората половина на V на открито, непосредствено в земята. Покълват за около 1-2 седмици.

Внесете екзотика и настроение в градината и дома си с този невероятно интересен микс от декоративни краставици.

Цената е за 1 пакет

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!
    Лош           Добър

Доставките се осъществяват с куриерска фирма Еконт Експрес.
Тарифите за доставка са следните:

  • До офис на Еконт Експрес - 4.90 лв.
  • До посочен от вас адрес, при наличен офис на Еконт Експрес в населеното място - 5.90 лв. 
  • До посочен от вас адрес в по-малки населени места, без наличен офис на Еконт Експрес в населеното място - 6.90 лв.
  • Ако стойността на поръчка ви е равна или надвишава 80 лв. получавате безплатна доставка до офис на Еконт Експрес или доставка до посочен от вас адрес на стойност 0.00 лв..

Заплащането се извършва при доставка с Пощенски паричен превод(ППП). Ще ви бъде издаден фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Фискалният документ замества касовата бележка.

Приблизителното време за доставка обикновено е между 1-4 работни дни, като ще направим всичко възможно да получите поръчката си на следващия работен ден.

Ако сте поръчали продукт, който не е наличен, ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.

Пратката се изпраща с наложен платеж, като стойността на наложения платеж е сумата на поръчката.

Съветваме Ви, при получаване на поръчката си, винаги да отваряте и проверявате пред куриера дали всички стоки са здрави. При установяване на повредена стока, трябва да съставите протокол за повреда, в присъствието на куриера. Само по този начин имате възможност да докажете, че стоката е била повредена по време на транспортирането, за да бъде заменена с нова.

Екзотични декоративни краставици – микс

Поръчайте и на  0888814933

  • Модел: 20310722
  • Наличност: В наличност
  • 8.80 лв.