Бутилка с вграден органайзер за витамини и хапчета

Бутилка с вграден органайзер за витамини и хапчета.

Модерна, лека и функционална бутилка с вграден органайзер, за да не забравяте приема на важно лекарство или дневната си доза витамини и добавки.

Бутилката има 7 отделения за всеки ден от седмицата, които могат да поберат до 4 таблети със стандартен размер и събира 600 мл. течност.

Бутилката може да се напълни с вода, за да Ви хидратира през целия натоварен ден, да утолите жаждата си след тренировка или да добавите любимата си напитка.Произведена е от лека и безопасна пластмаса, устойчива на надраскване.Удобна за носене ,когато сте на път, на разходка или на работа.

Приплъзнете контейнера от бутилката и напълнете 7-те отделения с подбраните от вас , таблетки или витамини.

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!
    Лош           Добър

Доставките се осъществяват с куриерска фирма Еконт Експрес.
Тарифите за доставка са следните:

  • До офис на Еконт Експрес - 5.00 лв.

  • До посочен от вас адрес, при наличен офис на Еконт Експрес в населеното място - 6.00 лв. 

  • До посочен от вас адрес в по-малки населени места, без наличен офис на Еконт Експрес в населеното място - 7.00лв.

  • Ако стойността на поръчка ви е равна или надвишава 80 лв. получавате безплатна доставка до офис на Еконт Експрес или доставка до посочен от вас адрес на стойност 0.00 лв..

Заплащането се извършва при доставка с Пощенски паричен превод(ППП). Ще ви бъде издаден фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Фискалният документ замества касовата бележка.

Приблизителното време за доставка обикновено е между 1-3 работни дни, като ще направим всичко възможно да получите поръчката си на следващия работен ден.
Ако сте поръчали продукт, който не е наличен, ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.

Пратката се изпраща с наложен платеж, като стойността на наложения платеж е сумата на поръчката.

Имате възможност да поръчате услугата „Точен час”. За да го заявите, свържете се с нас на тел.:0888814933. Услугата „ Точен час” не е включена в крайната цена на доставката и се заплаща допълнително.

Съветваме Ви, при получаване на поръчката си, винаги да отваряте и проверявате пред куриера дали всички стоки са здрави. При установяване на повредена стока, трябва да съставите протокол за повреда, в присъствието на куриера. Само по този начин имате възможност да докажете, че стоката е била повредена по време на транспортирането, за да бъде заменена с нова.

Благодарим ви, че сте наши клиенти!

Бутилка с вграден органайзер за витамини и хапчета

Поръчайте и на  0888814933

  • Модел: DRB246
  • Наличност: В наличност
  • 10.70 лв.

Етикети: бутилка, органайзер