-55% Въздушно легло

Хитът на лятото - бързо надуваемо легло

 Насладете се пълноценно на почивката на открито. Независимо дали сте на къмпинг, разхождате се на плажа или просто излизате на пикник, със сигурност ще ви се прииска да поседнете или полегнете върху нещо меко и удобно.
Надуваемото легло ще отговори перфектно на вашите нужди и ще ви осигури комфорт навсякъде и по всяко време. То е леко, лесно преносимо и в комплект с малка и симпатична раничка.


Не е необходима помпа, лежанката може бъде напомпана дори и в затворено помещение без вятър.

 

Когато искате да използвате леглото първо го разгънете по дължина. Разтворете едната половина на леглото и с няколко загребващи движения вкарайте колкото може повече въздух. Повторете предходната операция и с другата половина на леглото. След всяко загребване затваряйте половината, в която сте вкарали въздух. Направете няколко повторения, докато в двете половини на леглото вкарате достатъчно количество въздух. След това започнете да навивате леглото от страната на отворите за въздух. Въздухът, който е в двете страни на леглото ще се сгъсти и леглото ще се надуе. Накрая закопчайте навития край на леглото със специално предвидената закопчалка. Вашето легло е готово за употреба и можете да релаксирате. 


 • Надуваемото легло  е подходящо за всеки тип повърхност и ситуация, дори и най-неблагоприятните.
 • Идеално е за плажа, парка, планината и дори в басейна.
 • За да го приберете в раничката просто изкарайте въздуха, сгънете го и това е всичко.Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!
    Лош           Добър

Доставките се осъществяват с куриерска фирма Еконт Експрес.
Тарифите за доставка са следните:

 • До офис на Еконт Експрес - 5.00 лв.

 • До посочен от вас адрес, при наличен офис на Еконт Експрес в населеното място - 6.00 лв. 

 • До посочен от вас адрес в по-малки населени места, без наличен офис на Еконт Експрес в населеното място - 7.00лв.

 • Ако стойността на поръчка ви е равна или надвишава 80 лв. получавате безплатна доставка до офис на Еконт Експрес или доставка до посочен от вас адрес на стойност 0.00 лв..

Заплащането се извършва при доставка с Пощенски паричен превод(ППП). Ще ви бъде издаден фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Фискалният документ замества касовата бележка.

Приблизителното време за доставка обикновено е между 1-3 работни дни, като ще направим всичко възможно да получите поръчката си на следващия работен ден.
Ако сте поръчали продукт, който не е наличен, ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.

Пратката се изпраща с наложен платеж, като стойността на наложения платеж е сумата на поръчката.

Имате възможност да поръчате услугата „Точен час”. За да го заявите, свържете се с нас на тел.:0888814933. Услугата „ Точен час” не е включена в крайната цена на доставката и се заплаща допълнително.

Съветваме Ви, при получаване на поръчката си, винаги да отваряте и проверявате пред куриера дали всички стоки са здрави. При установяване на повредена стока, трябва да съставите протокол за повреда, в присъствието на куриера. Само по този начин имате възможност да докажете, че стоката е била повредена по време на транспортирането, за да бъде заменена с нова.

Благодарим ви, че сте наши клиенти!

Въздушно легло

Поръчайте и на  0888814933

 • Модел: DRB608
 • Наличност: В наличност
 • 60.00 лв.
 • 26.90 лв.

Опции

Етикети: Надуваемо, легло